Σώσε και εσύ ένα αδέσποτο σκυλάκι! Part I

Σώσε και εσύ ένα αδέσποτο σκυλάκι! Part I

Πέμ, 02/13/2020 - 11:54

Σώσε και εσύ ένα αδέσποτο σκυλάκι!

Ιστορίες από κάποια αδέσποτα σκυλάκια που βρήκαν την αγάπη και τώρα βρίσκονται στο ζεστό σπιτάκι τους. Βοήθησε και εσύ ένα σκυλάκι και η ανταμοιβή θα είναι τεράστια. Σου εγγυόμαστε ότι το σπίτι σου θα γεμίσει φιλιά, αγάπη και κουνιστές ουρίτσες. Διάβασε παρακάτω πως άλλαξαν οι ζωές αυτών των σκύλων αλλά και των ανθρώπων που τα έσωσαν..

  1. Λίζα the rescue

Ένα βράδυ το καλοκαίρι στο χωριό που γυρνούσα από τα ξαδέρφια μου, με πήρε από πίσω ένα κουτάβι. Το τάισα με λίγο ψωμί που είχα μαζί μου και έφυγε. Λίγες μέρες αργότερα την είδα στην πλατεία του χωριού να την χτυπάνε και να την κυνηγάνε κάτι παιδιά. Τα μάλωσα και την πήρα σπίτι για το καλοκαίρι. Οι γονείς μου δεν ήθελαν σκύλο. Τότε έμαθα για όλα τα μαρτύρια που είχε περάσει όπως το σύρσιμο με αλυσίδα, η απόπειρα να την πνίξουν «για πλάκα» και πολλά άλλα. Μετά από πολλές προσπάθειες έπεισα τους γονείς μου να την κρατήσουμε. Αυτή είναι η ιστορία για το πως γνώρισα την αγάπη της ζωής μου και δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα έκανα αν δεν επέμενα να την κρατήσουμε.

2.Η Κάγια

Το σκυλάκι μου το είχαν παρατήσει πριν καλά καλά χρονίσει σε μια βραχονησίδα με τα πέντε κουταβάκια της. Ευτυχώς κάποιοι διασώστες την βρήκαν και την μάζεψαν με τα μωρά της και την πήγαν στο Save a Greek Stray όπου μετά από έναν χρόνο την πήρα. Είμαστε 7 χρόνια μαζί και πλέον είναι το πιο χαρούμενο και τέλειο σκυλί. Χρειάζεται και άλλο χρόνο να ξεπεράσει κάποιες φοβίες, όπως με τους άντρες και τις σκούπες. Ένας θεός ξέρει τι της είχε συμβεί για να μην το έχει ξεπεράσει ακόμα.

3.?? Η Λούση

Η Λούση βρέθηκε στην Κρήτη, στο Ρέθυμνο από μία κοπέλα, ήταν 1,5 έτους, κακοποιημένη και έγκυος με κουτάβια που θα ξεπερνούσαν τα 30 κιλά ενώ αυτή ήταν μόλις 8 κιλά. Μπήκε στο καταφύγιο εκείνη την περίοδο και εμείς την ίδια περίοδο ψάχναμε να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι και με το που την είδαμε τρελαθήκαμε. Έτσι μόλις την στείρωσαν και κάναμε τις διαδικασίες την φέραμε στην Αθήνα. Στο ταξίδι μέσα στο κλουβάκι της στο καράβι δεν λέρωσε καθόλου, μπήκε τρέχοντας στο αμάξι και όταν ήρθε στο σπίτι μας, έδινε συνέχεια φιλιά. Έμαθε αμέσως να πηγαίνει τουαλέτα. Τώρα είναι 7 χρονών (τα έκλεισε την ημέρα που μας έστειλαν την ιστορία της). Περνάμε υπέροχα μαζί της, είναι μοναδικό σκυλί, ήσυχο, ήρεμο και αν ανεβάσουμε λίγο την ένταση της φωνής μας κρύβεται αμέσως. Εξοικειώθηκε με την την ηλεκτρική σκούπα, φοβόταν ακόμα και την ισιωτική και το πιστολάκι. Καταλαβαίνει ακόμα και το αν πονάμε κάπου και έρχεται αγκαλιά μας να μας ζεστάνει.

4. Ο Μάρκος

Η ιστορία του Μάρκου. Τον Μάρκο τον βρήκα 2 μηνών μέσα με μια κούτα σε ένα σχολείο. Αμέσως τον πήρα αγκαλιά και δεν τον άφηνα με τίποτα. Ο Μάρκος ήταν να πάει για υιοθεσία αλλά δεν άντεξα και τελικά τον κράτησα. Ένα χρόνο μετά που τον έχω, μου έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές χαράς. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακόμα και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα το κατάλαβα. Τώρα πιά είναι 30 κιλά, χαρούμενος και κούκλος. Και μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι ο Μάρκος είναι ο αδερφός της Λούση.

5.Η Ήρα η πριγκίπισσα

Η Ήρα βρέθηκε κομμένη σε όλο το μήκος του κορμιού της και ήταν μόλις 35 ημερών. Από τότε βρήκε οικογένεια που την αγαπούν πιο πολύ και από την ζωή τους και την έχουν σαν πριγκίπισσα.

6.Η Ρέα

Η Ρέα είναι η λευκή αδερφούλα της Ήρας. Η Ρέα είχε συρθεί με μηχανή και είχε μεγάλο κίνδυνο να χάσει το ποδαράκι της. Τελικά βρήκε την καλύτερη οικογένεια και ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Και τώρα λίγα λόγια για τα «παιδιά των σκουπιδιών».

Τα σκουπίδια είναι ένα από τα πιο συχνά μέρη που παρατάνε κουτάβια, οπότε σας παρακαλούμε, εάν ακούσετε κάτι από τα σκουπίδια, μην συνεχίσετε. Ίσως σώσετε μια ζωή. Ή και παραπάνω..

7.?Η Φρύνη

Την σκυλίτσα μου την λένε Φρύνη και την βρήκαμε σε έναν κάδο ανακύκλωσης μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

8.?Ο Δίας

Ο Δίας μας βρέθηκε σε μία σακούλα στα σκουπίδια μαζί με τα αδερφάκια του.

9.?Ο Χρόνης

Βρέθηκε 2 μηνών στα σκουπίδια. Σήμερα είναι 5 χρόνων και είναι το πιο γλυκό βάσανο.

Τι λες; Σε πείσαμε να υιοθετήσεις ένα σκυλάκι; Αν όχι έρχονται σύντομα και άλλες ιστορίες..