Ποιοι Είμαστε

About Us
η ομάδα του bubblevan

Είμαστε δύο αδέρφια που αγαπάμε τα ταξίδια και τα ζώα. Σε ένα ταξίδι μας στο Λονδίνο είδαμε αυτή την φοβερή ιδέα και εμπνευστήκαμε! Είμαστε νέοι, με πολλά όνειρα, ανήσυχο πνεύμα και ήδη γονείς 2 πανέμορφων τετράποδων παιδιών.  Φανταστήκαμε τους εαυτούς μας να είναι πολύ χαρούμενοι δημιουργώντας μια τέτοια επιχειρηματική δράση και έτσι και έγινε. Δημιουργήσαμε το Bubble van για να εξυπηρετήσουμε την ανάγκη όλων των “γονιών” που αναζητούν μια ομάδα φροντίδας και αγάπης για τα τετράποδα παιδάκια τους.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη κουνιστές ουρίτσες, χάδια και φιλιά. Το bubble van είναι ένα κινούμενο pet grooming salon με όλες τις απαραίτητες παροχές φροντίδας για τους καλύτερους μας φίλους. Ερχόμαστε λοιπόν κάτω από το σπίτι σας και περιποιούμαστε το τετράποδο παιδί σας. Προσφέρουμε στους «γονείς» των κατοικίδιων ευκολία αφού γλιτώνουν τα δρομολόγια, το να λερωθεί το αυτοκίνητο τους με τρίχες και το κυριότερο εξοικονομούν χρόνο! Εξυπηρετούμε τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας εκτός απ το κέντρο λόγω δυσκολίας στο παρκάρισμα.

Γεια σας άνθρωποι! Είμαστε ο Kεφτές και ο Ερνέστο, είμαστε τα «παιδιά» των αδελφών Σκαρπέτα. Μας λατρεύουν και μας φροντίζουν από τότε που ήμασταν κουτάβια.

Η ενασχόληση τους και η αγάπη τους για εμάς τους έκανε να πιάνουν τις θέσεις μας στον καναπέ και να συζητούν συνέχεια για πρωτοποριακές ιδέες που μας αφορούσαν. Χρησιμοποίησαν λοιπόν τη γνώση και την εμπειρία τους και αποφάσισαν να έρχονται να φροντίζουν και τoυς δικούς σας φίλους μέσα σε ένα βαν! Van-tastic?

Διαμόρφωσαν λοιπόν έναν ειδικό χώρο-ένα κομμωτήριο- μέσα στο οποίο τηρούνται φυσικά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Εμπιστευτείτε τους γονείς μας για την φροντίδα και των δικών σας «παιδιών» και σας υποσχόμαστε ότι δεν θα ζηλεύουμε ….πολύ! Η άποψη μας είναι ΓΑΒ!(καλέστε μας).