Μένουμε σπίτι - μένουμε καθαροί με το νεό kit του Bubble Van

Μένουμε σπίτι - μένουμε καθαροί με το νεό kit του Bubble Van

Τρί, 04/14/2020 - 19:41

Το 40 days kit μας περιλαμβάνει:

 

  • Ξηρό σαμπουάν σε μορφή σπρέι που δε χρειάζεται ξέβγαλμα και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και μαλακτικά συστατικά. Πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε? Πολύ απλά! Ψεκάστε το σκύλο και βουρτσίστε βαθιά και  στην συνέχεια χρησιμοποιήστε μια πετσέτα και τρίψτε τον για πολύ λίγο. ΕΤΟΙΜΟΣ. Το ξηρό σαμπουάν με χρήση μια φορά την εβδομάδα μπορεί να σας βγάλει αρκετούς μήνες χρήσης.
  • Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού διπλής όψης εμποτισμένα με σαμπουάν τα οποία δε χρειάζονται ξέβγαλμα, δεν κόβονται και δεν ξεφτίζουν. Πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε? Η μία όψη είναι ελαφρώς άγρια για την αφαίρεση της βρομιάς απο το τρίχωμα και η άλλη για τις ευαίσθητες περιοχές του σκύλου. Αφαιρεί όλες τις δυσάρεστες οσμές και η βιταμίνη Ε που περιέχει και τα μαλακτικά συστατικά δίνουν λάμψη, προστατεύουν και βελτιώνουν τη κατάσταση του τριχώματος. Η συσκευασία περιλαμβάνει 40 μαντηλάκια, δηλαδή κρατάει 40 μέρες για ένα μαντηλάκι την ημέρα.
  • Σακουλάκια για τη βόλτα του σκύλου. Πως χρησιμοποιείται? Κάνουμε βαθύ κάθισμα, κρατάμε την ανάσα μας και αφού μαζέψουμε κλείνουμε τη σακούλα! Απλό?? Όχι τόσο ίσως αλλά απαραίτητο! Το πακέτο περιλαμβάνει 80 τεμάχια.
  • Δώρο λιχουδιές για το μικρό σας φίλο! Πως χρησιμοποιούνται? Μια που το πετάξατε στον αέρα και μια που εξαφανίστηκε! Dog Mentalist
  • Κάποιοι τυχεροί θα βρουν στα πακέτα τους δώρο έκπληξη! Πως χρησιμοποιείται? Με το μεγαλύτερο χαμόγελο σας και μια κουνιστή ουρά!

 

Αυτό το πακέτο δεν αντικαθιστά μια σωστή περιποίηση από κάποιον grooming expert αλλα βοηθάει στο να διατηρήσουμε το σκύλο μας σε όσο καλύτερη κατάσταση και όσο πιο χαρούμενο μπορούμε.