Ο Σάββας Πούμπουρας και ο σκύλος του ο Τσάβι!

Ο Σάββας Πούμπουρας και ο σκύλος του ο Τσάβι!

Σάβ, 03/21/2020 - 11:36

Τις τελευταίες μέρες ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος και όλες οι ειδήσεις που διαβάζει είναι καταθλιπτικές και δυσάρεστες. Σκοπός μας είναι να σας φτιάξουμε την διάθεση! Άλλωστε έχουμε άπειρη από αυτή αφού όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα μας περιβάλλουν πολλές κουνιστές ουρίτσες. Τα κατοικίδια πολλοί τα θεωρούν βάρος και φορέα του ιού, που όπως θα δείτε σε προηγούμενο άρθρο μας είναι μια λανθασμένη άποψη. Σκεφτήκαμε λοιπόν να πάρουμε μία συνέντευξη από έναν άνθρωπο που βλέπει την ζωή με χιούμορ, χαμόγελα και τρέλα ελπίζοντας να σας πείσει και εσάς πως όσο δύσκολο και αν είναι αυτό το διάστημα, προσπαθήστε να χαμογελάστε. Το γέλιο και το κέφι  άλλωστε είναι μεταδοτικό. Όσο μένουμε σπίτι να αγαπάμε λίγο παραπάνω το σκυλάκι μας γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής και πηγή γέλιου. 

Ποιός άλλος θα μπορούσε να είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό; Ο Σάββας Πούμπουρας φυσικά. 

 

1.Σάββα μου, αρχικά θα θέλαμε να δώσεις ένα μήνυμα στον κόσμο για το πως καταφέρνεις και αντιμετωπίζεις την ζωή με τόση καλή διάθεση; Ειδικά στις μέρες μας χρειάζεται να γίνουμε όλοι πιο θετικοί. Δώσε μας την τρέλα σου λοιπόν!

Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Απολαύστε τα μικρά πράγματα και ζήστε το τώρα όσο πιο δυνατά μπορείτε. Άυριο μπορεί να μην υπάρχουμε..

 

 

2.Πρόσφατα η οικογένεια σου μεγάλωσε κατά ένα μέλος και δείχνεις ένας πανευτυχής χαζομπαμπάς. Πως είναι η συμβίωση ενός μωρού και ενός σκυλάκου;

Τα παιδιά τα πάνε μιά χαρά. Ο Tσάβι είναι πολύ καλό σκυλάκι και ανυπομονεί να την πλησιάσει για να της δώσει φιλάκια!

 

 

3.Πως συμπεριφέρεται το τετράποδο παιδί σας στο δίποδο παιδί σας; 

Με υπομονή ενώ κρατάει απο μόνος του τις αποστάσεις του. Μας φωνάζει όταν κλαίει και με την πρώτη ευκαιρία που θα βρει την πόρτα ανοιχτή, πάει και κοιμάται στο κρεβάτι της.

 

 

4.Είχες άγχος για αυτή την συγκατοίκηση πριν έρθει το μωράκι σας στην ζωή σας;

Όχι κανένα!

 

 

5.Ένα από τα γνωστά σου χαρίσματα είναι η μαγειρική. Συχνά μας κάνεις να λιγουρευόμαστε ότι φτιάχνεις. Πως αντιδράει ο Τσάβι όταν μυρίζει όλα αυτά τα λαχταριστά πράγματα που ετοιμάζεις;

Από κάτω ΠΑΝΤΑ, περιμένει να πέσει κανένας μεζές, κανένα κόκκαλο κλπ. Γενικά με το που με δει με τηγάνια ή κατσαρόλικα, σημαίνει ότι κατι θα του δώσω και είναι στην κουζίνα μαζί μου.

 

 

6.Μαγειρεύεις και για τον Τσάβι τίποτα ιδιαίτερο;

Καμιά φορά βραστό κοτόπουλο με κολοκύθια και καρότα. Τρελαίνεται! 



 

7.Ποια είναι η πιο αστεία στιγμή που θυμάσαι από αυτόν; 

Όλες με τον Τσάβι. Η καλύτερη όμως, η μάχη για το κόκκαλο (χόνδρο) από το οσομπούκο! Εκεί κόβει και δάχτυλο….

 

 

8.Ποια είναι η πιο γλυκιά στιγμή που θυμάσαι μαζί του;

Όλες!

 

 

9.Και τέλος, όλοι ξέρουμε το ταλέντο σου στις φάρσες, έχουμε γελάσει αλλά και τρομάξει πολλές φορές μαζί σου.  Έχεις κάνει ποτέ κάποια φάρσα με πρωταγωνιστή τον σκύλο σου; 

Συνήθως όταν πάνε να τον χαιδέψουν, είμαι δίπλα και γαβγίζω δυνατά για να τρομάξουν χαχααχαχα.